Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita keston

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle keston tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään keston lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "keston".

Keston lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan keston käyttöä lauseessa.


  1. Pelaajien ajankäytön ja pelien keston kontrolloimiseen on olemassa erilaisia aikajärjestelmiä.


  2. Monia kohtauksia käsikirjoituksesta jouduttiin jättämään pois varsinaisesta elokuvasta keston vuoksi.


  3. Kuljetusoperaation yhden vuoden keston aikana Liinahamarin sataman kautta kulki yli kaksisataa laivaa.


  4. Koneessa käytetyille laminaattirakenteille jouduttiin tekemään runsaasti lujuuskokeita niiden keston varmistamiseksi.


  5. Hälytystilassa tutka kuitenkin sammuu ja pelaaja näkee tavallisesti tutkanäkymän sijasta laskennan, joka osoittaa hälytystilan keston.


  6. Suunnittelutyön keston lisäksi hanketta on viivästyttänyt pääkannattimien teräosien toimitusaika, joka oli toukokuussa 2019 viivästynyt lähes puolella vuodella.


  7. Seitsemänteen ikävuoteen mennessä aivorungossa olevan aivoverkoston viejähaarakkeet saavat myeliinitupen, mikä tekee mahdolliseksi tarkkaavaisuuden keston pidentämisen.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Gon_säännöt, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kadonneen_aarteen_metsästäjät, https://fi.wikipedia.org/wiki/Liinahamarin_reitti, https://fi.wikipedia.org/wiki/PIK-19_Muhinu, https://fi.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Solid, https://fi.wikipedia.org/wiki/Logomon_silta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisaivot

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kestomuistiin kestoon ››

Yleistä "keston" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle keston ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "keston" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "keston" käytöstä.