Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kieleensä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kieleensä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kieleensä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kieleensä".

Kieleensä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kieleensä käyttöä lauseessa.


  1. Vuonna 1792 walesilainen tutkija John Evans matkusti mandanien pariin ja tutustui perusteellisesti heidän kieleensä.


  2. Erään hypoteesin mukaan ranskalaiset muotoilivat tästä omaan kieleensä sopivan nimen les Iroquois, joka levisi käyttöön myös englannissa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kieleen kieleke ››

Yleistä "kieleensä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kieleensä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kieleensä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kieleensä" käytöstä.