Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kiristävät

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kiristävät tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kiristävät lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kiristävät".

Kiristävät lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kiristävät käyttöä lauseessa.


  1. Maassa on arviolta 60 000 jengien jäsentä, jotka muun muassa kiristävät valtaosaa yrityksistä.


  2. Liittovaltion agentit kiristävät Marstonia etsimään ja neutralisoimaan entiset rikoskumppaninsa uhkaamalla hänen vaimonsa ja lapsensa henkeä.


  3. Helsingissä veteraanit ottavat yhteyttä Suomen pääministeriin: heidän hallussaan on arkaluontoinen videotallenne, jonka avulla he kiristävät ministeriltä alibin itselleen.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/El_Salvador, https://fi.wikipedia.org/wiki/Red_Dead_Redemption, https://fi.wikipedia.org/wiki/Viimeinen_koukkaus

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kiristänyt kiristää ››

Yleistä "kiristävät" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kiristävät ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kiristävät" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kiristävät" käytöstä.