Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kirjoituksille

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kirjoituksille tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kirjoituksille lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kirjoituksille". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan kirjoituksille eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat kirjoituksilleen. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan kirjoituksille taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Kirjoituksille lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kirjoituksille käyttöä lauseessa.


  1. Samalla Koraani nähdään lopullisena totuutena eikä enää "vahvistuksena" aikaisemmille kirjoituksille.


  2. Talmudista on haettu myös selitykset Raamatun kirjoituksille sekä oikeat opit Jumalasta, maailmasta ja oikeasta elämäntavasta.

Kirjoituksilleen lauseessa

Kirjoituksilleen on muunnos sanasta kirjoituksille, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kirjoituksilleen.


  1. Lisäksi hänen kirjoituksilleen oli leimallista pyrkimys tuottaa nimenomaan käytännön lainkäytön ja oikeuselämän kannalta merkittävää aineistoa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kirjoituksillaan kirjoituksin ››

Yleistä "kirjoituksille" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kirjoituksille ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kirjoituksille" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kirjoituksille" käytöstä.