Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kirkonkokoukselle

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kirkonkokoukselle tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kirkonkokoukselle lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kirkonkokoukselle".

Kirkonkokoukselle lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kirkonkokoukselle käyttöä lauseessa.


  1. Mynämäen kirkonkokoukselle oli vuonna 1767 esitetty, että kappelin hirret myytäisiin polttopuiksi.


  2. Kirkonisännän tuli huolehtia seurakunnan saatavien kantamisesta, rahojen säilyttämisestä ja niiden tilittämisestä papistolle ja kirkonkokoukselle.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kirkonkirouksella kirkonkokouksessa ››

Yleistä "kirkonkokoukselle" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kirkonkokoukselle ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kirkonkokoukselle" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kirkonkokoukselle" käytöstä.