Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kolmiotuin

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kolmiotuin tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kolmiotuin lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kolmiotuin".

Kolmiotuin lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kolmiotuin käyttöä lauseessa.


  1. Etuakselilla oli erillisjousitus joka oli toteutettu päällekkäisin kolmiotuin.


  2. Joka pyörällä oli erillisjousitus joka oli toteutettu päällekkäisin kolmiotuin ja poikittaisin lehtijousin.


  3. Etuakselilla erillisjousitus oli toteutettu päällekkäisin kolmiotuin ja poikittaisella, puolielliptisellä lehtijousella.


  4. Etuakselilla oli päällekkäisin kolmiotuin toteutettu erillisjousitus, kierrejouset, kaksitoimiset teleskooppi-iskunvaimentimet ja kallistuksenvakain.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Tatra_T85, https://fi.wikipedia.org/wiki/Pente, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tatra_70, https://fi.wikipedia.org/wiki/Škoda_1000_MB

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kolmiotuenta kolmiotukivarret ››

Yleistä "kolmiotuin" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kolmiotuin ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kolmiotuin" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kolmiotuin" käytöstä.