Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kolmoisliiton

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kolmoisliiton tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kolmoisliiton lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kolmoisliiton".

Kolmoisliiton lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kolmoisliiton käyttöä lauseessa.


  1. Brasilia, Argentiina ja Brasilian nukkevaltio Uruguay solmivat kolmoisliiton.


  2. Argentiina otti omaksi katsomansa alueet itselleen Paraguaylta kolmoisliiton sodassa vuosina 1865–1870.


  3. Vuosina 1865–1870 Uruguay soti Argentiinan ja Brasilian rinnalla Paraguayta vastaan kolmoisliiton sodan.


  4. Argentiina oli yhdessä Brasilian kanssa valloittanut muutamaa vuotta aiemmin ison osan Paraguaysta kolmoisliiton sodassa ja Chacon alueen menettäminen olisi vienyt yli puolet Paraguayn jäljellä olevasta maa-alueesta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Paraguay, https://fi.wikipedia.org/wiki/Chacon_sota, https://fi.wikipedia.org/wiki/Uruguay, https://fi.wikipedia.org/wiki/Rutherford_B._Hayes

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kolmoisinterventiossa kolmoispiste ››

Yleistä "kolmoisliiton" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kolmoisliiton ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kolmoisliiton" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kolmoisliiton" käytöstä.