Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita konseptista

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle konseptista tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään konseptista lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "konseptista".

Konseptista lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan konseptista käyttöä lauseessa.


  1. Levy-yhtiö piti konseptista, minkä seurauksena nimi jäi elämään.


  2. Toinen konsepti sai lähteensä tästä ensimmäisestä konseptista, sillä siinä Lovelace esitteli idean siitä, kuinka yleiskäyttöinen kone voisi olla pelkkää laskukonetta laajempi.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ konseptilevy konserteilla ››

Yleistä "konseptista" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle konseptista ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "konseptista" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "konseptista" käytöstä.