Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita konserteilla

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle konserteilla tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään konserteilla lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "konserteilla".

Konserteilla lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan konserteilla käyttöä lauseessa.


  1. Kiertue siirtyi tauolle maaliskuun alussa ja jatkui taas kesäkuussa 2011 noin kuukauden ajan Euroopan konserteilla.


  2. Britannian-kiertueella sekä sitä seuranneilla konserteilla Keski-Euroopassa Uriah Heep esiintyi The Heavy Metal Kidsin ja McGuinness Flintin kanssa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ konseptista konserteissa ››

Yleistä "konserteilla" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle konserteilla ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "konserteilla" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "konserteilla" käytöstä.