Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita konserteissa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle konserteissa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään konserteissa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "konserteissa". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan konserteissa eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat konserteissaan, konserteissaankin ja konserteissakin. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan konserteissa taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Konserteissa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan konserteissa käyttöä lauseessa.


 1. Muutamissa konserteissa se esitti myös The Shadowsin ”Apachen”.


 2. Mozart esitti pianokonserttojaan konserteissa, joissa hän toimi itse impressaarina ja solistina.


 3. Accept hyödynsi kahden kitaran ja kitaristin käyttöä myös konserteissa sekä visuaalisesti levyn kansissa.


 4. Kappale kuului myös joissakin konserteissa vuoden 2002 Heathen Chemistry -albumin kiertueen soittolistaan.


 5. Tämä ei kuitenkaan tuottanut vaikeuksia, sillä yhtye oli soittanut albumin kappaleita konserteissa jo yli vuoden ajan.


 6. Hän on myös julkaissut sooloalbumeja, mutta suurin osa hänen konserteissa esittämästään materiaalista on APP:n tuotantoa.


 7. Sitä ei koskaan soitettu konserteissa kokonaan, mutta Lord soitti toisinaan siitä osia ”Space Truckin’” -kappaleen aikana.


 8. Vaikka kamarimusiikkiteoksia esitettiin satunnaisesti konserteissa, ne oli yleensä tarkoitettu amatöörimuusikoille kotona soitettaviksi.


 9. B-puolen aloittava ”The Mule” oli konserteissa Ian Paicen rumpusoolonumero, ja sen liveversio löytyy muun muassa albumilta Made in Japan.


 10. Sävellysmuoto antoi säveltäjävirtuooseille mahdollisuuden esitellä taitojaan julkisissa konserteissa uusien oppilaiden ja teosten paremman myynnin toivossa.


 11. Kiertueella Accept esitti sinfoniaorkesterin kanssa yhtyeen tunnettuja hittejä, harvemmin konserteissa kuultuja kappaleita sekä Wolf Hoffmannin soololevyjen materiaalia.


 12. Vaikka kiertue oli myyty loppuun ennätysajassa, uuden kokoonpanon ja soittotyylin vuoksi yleisö oli ensimmäisissä konserteissa epäluuloista, toisinaan jopa vihamielistä.


 13. Ensimmäisissä konserteissa esitetyissä kappaleissa sanat eivät välttämättä olleet edes englantia vaan jotakin, mikä laulaja Dirkschneiderin mielestä kuulosti englannilta.

Konserteissaan lauseessa

Konserteissaan on muunnos sanasta konserteissa, alta löydät esimerkkilauseita sanalle konserteissaan.


 1. Albumin tunnetuin kappale lienee ”Dirty Women”, jota yhtye on soittanut konserteissaan vielä 2000-luvullakin.


 2. Hän oli esittänyt sitä konserteissaan jo neljä vuotta, mutta uusi yhtye toi sävellyksestä esiin ”uusia puolia”.


 3. Yhtye pystyi käyttämään konserteissaan vain muutamaa kiveä, ja ainoastaan Readingin rockfestivaalilla kaikki kivet olivat käytössä.

Konserteissaankin lauseessa

Konserteissaankin on muunnos sanasta konserteissa, alta löydät esimerkkilauseita sanalle konserteissaankin.


 1. Hän omisti useita pyöriä ja käytti niitä usein Kingstonin kaduilla liikkuessaan ja joskus konserteissaankin.

Konserteissakin lauseessa

Konserteissakin on muunnos sanasta konserteissa, alta löydät esimerkkilauseita sanalle konserteissakin.


 1. Machine Headille tulleista kappaleista ”Highway Star” ja ”Lazy” olivat olleet valmiita jo pidemmän aikaa ja niitä oli esitetty konserteissakin.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ konserteilla konserteista ››

Yleistä "konserteissa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle konserteissa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "konserteissa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "konserteissa" käytöstä.