Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kostoretkelle

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kostoretkelle tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kostoretkelle lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kostoretkelle".

Kostoretkelle lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kostoretkelle käyttöä lauseessa.


  1. Auten veli Skjalm Hvide otti asian esille käräjillä ja sai tanskalaiset lähtemään kostoretkelle vendejä vastaan.


  2. Eerik Emune lähti puolestaan kostoretkelle vendien maille sen jälkeen, kun hän oli saanut Tanskan valtaansa noin vuonna 1136.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kostonhimo kostoretken ››

Yleistä "kostoretkelle" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kostoretkelle ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kostoretkelle" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kostoretkelle" käytöstä.