Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kostuu

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kostuu tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kostuu lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kostuu".

Kostuu lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kostuu käyttöä lauseessa.


  1. Helsingin Jalkapalloklubin organisaatio kostuu HJK Oy:stä ja useasta yhdistyksestä.


  2. Silta kostuu 6×6-metrisistä moduuleista, ja lasiseinän yksittäisten lasien leveys on noin kaksi metriä.


  3. Niin sanottu Marokon muuri on noin 2 720 kilometriä pitkä ja kostuu hiekasta, kivestä, piikkilangasta ja miinoista.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Helsingin_Jalkapalloklubi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Logomon_silta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Marokko

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kostottaret kota ››

Yleistä "kostuu" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kostuu ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kostuu" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kostuu" käytöstä.