Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kotiseutuyhdistyksen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kotiseutuyhdistyksen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kotiseutuyhdistyksen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kotiseutuyhdistyksen".

Kotiseutuyhdistyksen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kotiseutuyhdistyksen käyttöä lauseessa.


  1. Museo perustettiin aikanaan Tyrvään seudun museo- ja kotiseutuyhdistyksen perustavassa kokouksessa.


  2. Väinö Heikinheimo perusti vuonna 1911 Tyrvään kotiseutuyhdistyksen, jonka tavoitteena oli museo Tyrväälle.


  3. Tyrvään seudun museo- ja kotiseutuyhdistyksen perustavassa kokouksessa syyskuussa 1932 perustettiin samalla Tyrvään seudun museo.


  4. Sastamalan seudun museon edeltäjä Tyrvään seudun museo perustettiin Tyrvään seudun museo- ja kotiseutuyhdistyksen perustaneessa kokouksessa 3.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kotiseutuyhdistykselle kotiseutuyhdistys ››

Yleistä "kotiseutuyhdistyksen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kotiseutuyhdistyksen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kotiseutuyhdistyksen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kotiseutuyhdistyksen" käytöstä.