Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita köyhästi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle köyhästi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään köyhästi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "köyhästi".

Köyhästi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan köyhästi käyttöä lauseessa.


  1. Vaikka Gandhi itse eli köyhästi, hänen tavoitteensa oli poistaa köyhyyttä, sillä se johti hänen mukaansa moraaliseen rappioon.


  2. Yhtyeen jäsenet elivät köyhästi Tukholman metroasemilla ja kaduilla kerjäten, paitsi tyttöystävänsä varakkaan perheen luona asunut Andy McCoy.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ köyhässä köyhätkin ››

Yleistä "köyhästi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle köyhästi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "köyhästi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "köyhästi" käytöstä.