Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kriittisessä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kriittisessä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kriittisessä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kriittisessä".

Kriittisessä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kriittisessä käyttöä lauseessa.


  1. Aurelianuksen tullessa valtaan vuonna 270 valtakunta oli kriittisessä tilassa.


  2. Lokakuussa 2014 Mikkosen tila heikkeni, ja hän oli hetken kriittisessä tilassa.


  3. Usein realismin yhteiskunnallinen kritiikki kohdistuu juuri keskiluokkaan, jonka edustajat nähdään kriittisessä valossa.


  4. Muita avauksia kuin 1.e4 vastaan Kasparov käytti mustilla runsaasti kuningasintialaista puolustusta, mutta hän lakkasi pelaamasta avausta hävittyään vuonna 1997 kriittisessä Bayonet-muunnelmassa Vladimir Kramnikille.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kriittisenä kriittisesti ››

Yleistä "kriittisessä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kriittisessä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kriittisessä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kriittisessä" käytöstä.