Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kuntauudistus

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kuntauudistus tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kuntauudistus lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kuntauudistus". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan kuntauudistus eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat kuntauudistusta ja kuntauudistusten. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan kuntauudistus taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Kuntauudistus lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kuntauudistus käyttöä lauseessa.


  1. Vuoden 1952 kuntauudistus ei aiheuttanut muutoksia alueella.


  2. Vuoden 1952 kuntauudistus ei vaikuttanut Ockelboon maalaiskuntaan.


  3. Vuonna 2007 tehtiin toinen kuntauudistus, jossa Tanska jaettiin viiteen alueeseen (region) ja 98 kuntaan.


  4. Vuoden 1952 kuntauudistus ei aiheuttanut muutoksia Osbyn kauppalaan eikä Loshultin, Osbyn ja Örkenedin maalaiskuntiin.


  5. Erityisesti kuntauudistus tulee aiheuttamaan myös välityömarkkinoille monia paineita, kuten myös se, että eri puolella maata on hyvin erilaiset mahdollisuudet edetä välityömarkkinoilla.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Älvdalenin_kunta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ockelbon_kunta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tanska, https://fi.wikipedia.org/wiki/Osbyn_kunta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Välityömarkkinat

Kuntauudistusta lauseessa

Kuntauudistusta on muunnos sanasta kuntauudistus, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kuntauudistusta.


  1. Ennen vuoden 2017 kuntauudistusta kylä kuului Värskaan.


  2. Ruotsissa on toteutettu kolme koko maan kattanutta kuntauudistusta.


  3. Ennen kuntauudistusta vuosina 1996–2014 toteutettiin myös useita kuntaliitoksia.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Saatse, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsin_kuntauudistukset, https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Viron_kunnista_1990–2017

Kuntauudistusten lauseessa

Kuntauudistusten on muunnos sanasta kuntauudistus, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kuntauudistusten.


  1. Norjassa ei ole toteutettu yhtä laajoja kuntauudistuksia kuin Ruotsissa ja maan kuntauudistusten voi sanoa pysähtyneen 1960-luvun puolivälissä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruotsin_kuntauudistukset

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kuntauudistuksesta kuntavaaleissa ››

Yleistä "kuntauudistus" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kuntauudistus ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kuntauudistus" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kuntauudistus" käytöstä.