Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kuolettavasti

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kuolettavasti tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kuolettavasti lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kuolettavasti".

Kuolettavasti lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kuolettavasti käyttöä lauseessa.


  1. Nuori Holstein haavoittui kuolettavasti.


  2. Hänen vierellään seisoi Kharun-demonia esittävä henkilö, joka varmisti terävällä vasarallaan, että kuolettavasti loukkaantuneet varmasti kuolivat ennen pois kantamista.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kuolemista kuolevaisuus ››

Yleistä "kuolettavasti" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kuolettavasti ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kuolettavasti" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kuolettavasti" käytöstä.