Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kuorihuone

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kuorihuone tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kuorihuone lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kuorihuone". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan kuorihuone eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat kuorihuoneen ja kuorihuonetta. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan kuorihuone taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Kuorihuone lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kuorihuone käyttöä lauseessa.


  1. Sen itäpäädyssä on hieman kapeampi puoliympyrän muotoinen kuorihuone.


  2. Juséliuksen mausoleumi muodostuu 12 metriä leveästä kahdeksankulmaisesta runkohuoneesta, johon liittyvät eteishalli, kuorihuone sekä pohjakerroksessa sijaitseva krypta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Nakkilan_kirkko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Juséliuksen_mausoleumi

Kuorihuoneen lauseessa

Kuorihuoneen on muunnos sanasta kuorihuone, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kuorihuoneen.


  1. Gallen-Kallela maalasi vuosien 1901–1903 aikana mausoleumin keskihuoneeseen kahdeksan freskoa, jonka lisäksi hän koristeli kupolien sisäpinnat sekä kuorihuoneen seinät.


  2. Sisätilojen koristemaalaukset käsittävät keskigallerian kahdeksan seinäfreskoa ja kupolin freskot, kuorihuoneen katto- ja seinämaalaukset sekä kryptan seinien koristemaalaukset.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Juséliuksen_mausoleumin_freskot, https://fi.wikipedia.org/wiki/Juséliuksen_mausoleumi

Kuorihuonetta lauseessa

Kuorihuonetta on muunnos sanasta kuorihuone, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kuorihuonetta.


  1. Mausoleumin takaosassa sijaitsevaa pientä kuorihuonetta koristaa seiniin ja kattoon maalattu elämänpuu.


  2. Kirkon funktionalistisia piirteitä korostavat eteläisen julkisivun pyöröikkunaryhmä ja kuorihuonetta kiertävä nauhaikkuna.


  3. Mausoleumin takaosassa sijaitsevaa pientä kuorihuonetta koristaa seiniin ja kattoon maalattu elämänpuu, joka esiintyy myös useissa muissa Gallen-Kallelan teoksissa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Juséliuksen_mausoleumi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Nakkilan_kirkko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Juséliuksen_mausoleumin_freskot

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kuorien kuoriin ››

Yleistä "kuorihuone" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kuorihuone ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kuorihuone" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kuorihuone" käytöstä.