Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kuvaillut

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kuvaillut tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kuvaillut lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kuvaillut".

Kuvaillut lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kuvaillut käyttöä lauseessa.


  1. Getha on kuvaillut Rayta hiljaiseksi lapseksi ja sanonut, ettei hänen ”tarvinnut kertaakaan käydä koulussa hänen (Ray Leonard) takiaan”.


  2. Leonard lähti kamppailuun ennakkosuosikkina suhdeluvulla 9-5 ja otteli teknisesti puhtaalla tyylillä, jota hän on itse myöhemmin kuvaillut ”sellaiseksi, mitä yritetään opettaa nuorille nyrkkeilijöille”.


  3. Pääsuunnittelija Daniel Berlin on kuvaillut, että heille oli tärkeää esitellä yksinpelikampanjassa harvinaisempia tapahtumia eikä palata useista peleistä tuttuihin taisteluihin, kuten Normandian maihinnousuun.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kuvailleet kuvailtiin ››

Yleistä "kuvaillut" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kuvaillut ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kuvaillut" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kuvaillut" käytöstä.