Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kuvatilan

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kuvatilan tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kuvatilan lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kuvatilan".

Kuvatilan lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kuvatilan käyttöä lauseessa.


  1. Miró kehitti uuden relaationaalisen kuvatilan, jossa hahmot ja niiden ympäristö on kuvattu outoina, jopa epärealistisina.


  2. Hahmojen etäisyydet ja kuvatilan etuala eivät vaikuttaneet kokoeroihin hallitsevasti ennen kuin Euroopan taiteessa 1400- ja 1900-lukujen välisenä aikana.


  3. Heidät kuvataan suljetussa tilassa, johon tulee luonnonvaloa ikkunasta oikealta ja edestä kuvatilan ulkopuolelta, missä kuninkaan ja kuningattaren voisi olettaa seisovan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Joan_Miró, https://fi.wikipedia.org/wiki/Taiteen_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hovinaiset

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kuvatessaan kuvattaessa ››

Yleistä "kuvatilan" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kuvatilan ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kuvatilan" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kuvatilan" käytöstä.