Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kuvauspaikkaa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kuvauspaikkaa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kuvauspaikkaa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kuvauspaikkaa". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan kuvauspaikkaa eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat kuvauspaikkaan. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan kuvauspaikkaa taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Kuvauspaikkaa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kuvauspaikkaa käyttöä lauseessa.


  1. Lisäksi se sijaitsi lähellä Elävien kuolleiden yön kuvauspaikkaa, Evans Cityä.


  2. Sittemmin Martinez päätti tehdä koko elokuvan uusiksi käsikirjoitusta ja kuvauspaikkaa myöten.


  3. Hänen henkilökuntansa kuitenkin tiesi, että hän oli kierrellyt puistossa jo tuntia ennen lehdistötilaisuutta etsimässä sopivaa kuvauspaikkaa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Dawn_of_the_Dead, https://fi.wikipedia.org/wiki/Wake_of_Death, https://fi.wikipedia.org/wiki/Harvey_Milk

Kuvauspaikkaan lauseessa

Kuvauspaikkaan on muunnos sanasta kuvauspaikkaa, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kuvauspaikkaan.


  1. Fellinin esseen mukaan Geiger oli ”’puolijuopunut’ sotilas, joka törmäsi (kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti) elokuvan kuvauspaikkaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Rooma_–_avoin_kaupunki

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kuvauspaikka kuvauspaikkoja ››

Yleistä "kuvauspaikkaa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kuvauspaikkaa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kuvauspaikkaa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kuvauspaikkaa" käytöstä.