Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kuvitteelliseksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kuvitteelliseksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kuvitteelliseksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kuvitteelliseksi".

Kuvitteelliseksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kuvitteelliseksi käyttöä lauseessa.


  1. Danten teos tunnustettiin kuvitteelliseksi, mikä sai monet epäilemään muitakin vanhoja helvettikuvauksia.


  2. Vuonna 2003 Forbes listasi Pikachun vuoden kahdeksanneksi parhaiten tuottavaksi kuvitteelliseksi hahmoksi 825 miljoonan Yhdysvaltain dollarin tuotoilla.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kuvitteelliseen kuvitteelliselle ››

Yleistä "kuvitteelliseksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kuvitteelliseksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kuvitteelliseksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kuvitteelliseksi" käytöstä.