Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kypsempi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kypsempi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kypsempi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kypsempi".

Kypsempi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kypsempi käyttöä lauseessa.


  1. Kokoelma oli edeltäjäänsä kypsempi ja monipuolisempi ja sai hyvät arvostelut.


  2. Markku Envall on todennut, että Appelsiininsiemen on kypsempi ja rikkaampi kuin Suuri illusioni.


  3. Albumi on edeltäjäänsä kypsempi ja vähemmän jatsahtava, mikä teki siitä helpomman suurelle yleisölle.


  4. Seuraava studioalbumi Vagabond Heart (1991) oli aiempia kypsempi ja mietteliäämpi mutta jälleen menestys.


  5. Haydnin vuosina 1768–1772 säveltämässä musiikissa on havaittavissa kypsempi tyyli kuin alkukauden teoksissa.


  6. Neli­kymmen­vuotiaana hän kykeni saamaan Ninaan uusia ulottuvuuksia, jolloin tulkinnasta muotoutui vivahteikkaampi ja kypsempi kuin kymmenen vuotta aiemmasta suorituksesta.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kypsemmäksi kypsennetty ››

Yleistä "kypsempi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kypsempi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kypsempi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kypsempi" käytöstä.