Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita laadittuja

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle laadittuja tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään laadittuja lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "laadittuja".

Laadittuja lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan laadittuja käyttöä lauseessa.


  1. Numeerisesti laadittuja sääennusteita ryhdyttiin käyttämään vuonna 1955.


  2. Varhaisimmat Kambodžassa kirjoitetut teokset olivat Angkor-kaudella 800–1200-luvuilla palmunlehdille laadittuja sanskritinkielisiä tekstejä.


  3. Loput kirjeet ovat Paavalin nimissä laadittuja uusia tekstejä, joita kutsutaan Paavalin koulukunnan kirjallisuudeksi eli deuteropaavalilaiseksi kirjallisuudeksi.


  4. Bosinin piirustukset olivat hyvin laadittuja ja jatkoivat edellisten kaupunginarkkitehtien klassista tyyliä, Viipurin maistraatin arkistossa on säilynyt noin 70 Bosinin piirustusta.


  5. Vuonna 1872 Enckell sai tehtäväkseen uudistaa Puolan kenraalikuvernementista laadittuja sotilaskarttoja ja 1873–1875 hän toimi komiteassa, joka suunnitteli Henkikaartin miehistön koulutusta.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ laadittuihin laadittujen ››

Yleistä "laadittuja" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle laadittuja ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "laadittuja" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "laadittuja" käytöstä.