Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita laatimisessa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle laatimisessa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään laatimisessa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "laatimisessa".

Laatimisessa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan laatimisessa käyttöä lauseessa.


  1. Louis Blues, jossa Handy vastasi musiikista ja auttoi käsikirjoituksen laatimisessa.


  2. Beckford avusti noottien laatimisessa, mutta toisaalta pyrki myös hillitsemään Henleyn intoa lisäillä niitä.


  3. Aiemmin samana vuonna hän oli pyytänyt pääministeri Herbert Asquithia ”syöttämään Gladstoneen hiukan lujuutta”, kun Gladstone oli epäröinyt kaivostyöläisten päivittäisiä työtunteja koskevan lain laatimisessa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/St._Louis_Blues_(kappale), https://fi.wikipedia.org//wiki/Hirmuvaltias, https://fi.wikipedia.org/wiki/George_Robinson_Ripon

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ laatimisen laatimisesta ››

Yleistä "laatimisessa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle laatimisessa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "laatimisessa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "laatimisessa" käytöstä.