Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ladataan

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ladataan tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ladataan lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ladataan".

Ladataan lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ladataan käyttöä lauseessa.


  1. Tarkastusten yhteydessä satelliitin akut ladataan uudelleen.


  2. Ammukset ladataan aseeseen 20 laukauksen lippaissa joilla on painoa tyhjänä 5,6 kg ja täytenä 11–12 kg ammustyypistä riippuen.


  3. Ranskan armeija halusi muuttaa tykkiä siten, että se voisi ampua irtopanoslaukauksia (tykkiin ladataan ensin ammus, sen perään ruutipussit ja lopuksi nalli).


  4. Aluksi Schneider konstruoi vientimallinsa (152 H/10) pohjalta haupitsin, joka käytti kartussilaukauksia (tykkiin ladataan ensin ammus, ja sen perään kartussihylsy, jossa on ruutipussit ja nalli).

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ladata ladattava ››

Yleistä "ladataan" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ladataan ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ladataan" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ladataan" käytöstä.