Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lähetystä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lähetystä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lähetystä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lähetystä".

Lähetystä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lähetystä käyttöä lauseessa.


  1. CBS:n puolelta lähetystä valvoi Davidson Taylor.


  2. Sub-kanavan lähettämää suoraa lähetystä seurasi Suomessa 1 036 000 katsojaa.


  3. Đài Truyền hình Việt Nam) lähettää Hanoista, ja sen lähetystä voi seurata satelliitin kautta laajalla alueella.


  4. Konsertit lähetettiin suorana lähetyksenä ympäri maailman, ja 16-tuntista lähetystä katsoi yli 1,5 miljardia ihmistä.


  5. Perämies kuittasi vektorin, minkä jälkeen onnettomuuskoneeseen ei enää saatu yhteyttä yhtä kehnosti ymmärrettävää lähetystä lukuun ottamatta.


  6. Foxin suoraa lähetystä Super Bowlista seurasi keskimäärin 99,9 miljoonaa katselijaa Yhdysvalloissa, mikä oli hieman enemmän kuin vuosi sitten.


  7. Liki ainoaa vapaata joukkotiedotusta tarjoaa maanpaossa Pariisissa työskentelevien toimittajien tuottama Radio Erena, jonka lähetystä tosin usein häiritään.


  8. Konsertissa oli 72 000 hengen yleisö, jonka lisäksi sen kansainvälistä suoraa lähetystä seurasi television välityksellä yli miljardi katselijaa ympäri maailman.


  9. Hän päätti tulla ulos kaapista, salailtuaan asiaa 40 vuoden ajan, koko kylälle esitetyssä radio-ohjelmassa, mutta hänen kanssaan ollutta Geraldinea lukuun ottamatta kukaan kyläläisistä ei kuunnellut lähetystä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmojen_sota_(vuoden_1938_radiokuunnelma), https://fi.wikipedia.org/wiki/Saara_Aalto, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vietnam, https://fi.wikipedia.org/wiki/Live_Aid, https://fi.wikipedia.org/wiki/ValuJetin_lento_592, https://fi.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_LIV, https://fi.wikipedia.org/wiki/Eritrea, https://fi.wikipedia.org/wiki/Queen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Dibleyn_kirkkoherra

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lähetystyötä lähetystö ››

Yleistä "lähetystä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lähetystä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lähetystä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lähetystä" käytöstä.