Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lastaa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lastaa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lastaa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lastaa".

Lastaa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lastaa käyttöä lauseessa.


  1. Työnsä jättävä yliopiston professori John Oldman valmistautuu muuttamaan pois paikkakunnalta ja lastaa omaisuuttaan autoon.


  2. Alkinoos lastaa Odysseuksen lahjat tälle annettuun laivaan, ja seuraavana päivänä Odysseus purjehtii kohti kotia faiaakimiehistön kanssa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Man_from_Earth, https://fi.wikipedia.org/wiki/Odysseia

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lasta lastaamaan ››

Yleistä "lastaa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lastaa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lastaa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lastaa" käytöstä.