Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita laukeaa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle laukeaa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään laukeaa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "laukeaa".

Laukeaa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan laukeaa käyttöä lauseessa.


  1. Hän ei tähtää Pentin isää, mutta tämä tarttuu haulikon piippuun, jolloin ase laukeaa.


  2. Kun saaliskala yrittää ottaa syötin, koukku laukeaa ja kala tarttuu yleensä yläleuastaan kiinni.


  3. Kokemus laukeaa hengenvaarassa olevan ihmisen psyykessä ja osoittaa, että henkilöllä ei ole mitään hätää.


  4. Seksuaalisessa kanssakäymisessä siemennestettä niellään useimmiten suuseksin kliimaksissa, jos mies laukeaa partnerinsa suuhun.


  5. Lopussa ristiriita laukeaa Hollywood-tyyliseen onnelliseen loppuun, jossa voidaan nähdä fasistien konsensuspolitiikan heijastuma.


  6. Tällaisessa tapauksessa tavallinen orjasalama ei toimi oikein, sillä se laukeaa jo ensimmäisestä välähdyksestä, ja varsinainen kuva jää valaisematta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuomari_Martta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Iskukoukku, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolemanrajakokemus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Siemennesteen_juominen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Il_signor_Max, https://fi.wikipedia.org/wiki/Orjasalama

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ laukea laukeaminen ››

Yleistä "laukeaa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle laukeaa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "laukeaa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "laukeaa" käytöstä.