Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita laulajaksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle laulajaksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään laulajaksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "laulajaksi".

Laulajaksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan laulajaksi käyttöä lauseessa.


 1. Myöhemmin yhtyeeseen liittyi laulajaksi Mark Wakefield.


 2. Dehumanizer-albumilla Ronnie James Dio palasi laulajaksi.


 3. Opintojen aikana Bergrothin ystävä kannusti häntä laulajaksi.


 4. Uudeksi laulajaksi julkistettiin helmikuun lopussa Oula Siipola.


 5. Uudeksi laulajaksi tuli Neal Beattie, jonka myöhemmin korvasi Tim Baker.


 6. Sen jälkeen laulajaksi ryhtyi ensin basisti Taneli Jarva ja sitten Ville Laihiala.


 7. Uudeksi laulajaksi pestattiin Tony Martin, joka äänitti uudestaan Gillenin lauluraidat.


 8. Asiaa auttoi se, että Lange oli kouluttautunut laulajaksi kotimaassaan Etelä-Afrikassa.


 9. Rolling Stone -lehti nimesi hänet vuonna 2008 historian 98:nneksi suurimmaksi laulajaksi.


 10. Black Sabbathin musiikissa tapahtui muutoksia, kun Ronnie James Dio liittyi yhtyeen laulajaksi.


 11. Jussi Rintala koulutti Leenan tanssijaksi ja Signen laulajaksi ja toimi sitten heidän impressaarinaan.


 12. Lindström kuitenkin vastaavasti ehdotti, että Innanen ryhtyisi laulajaksi ja levyttämään iskelmäparodioita.


 13. Vuoden 1999 tammikuussa yhtye aloitti neuvottelun Bruce Dickinsonin kanssa tämän paluusta yhtyeen laulajaksi.


 14. Vuonna 1997 Corey Taylor erosi Stone Sourista liittyäkseen alternative metal -yhtye Slipknotin riveihin laulajaksi.


 15. Kun Smilessa vihdoin avautui paikka helmikuussa 1970, yhtyeeseen jo pitkään pyrkinyt Bulsara otettiin sen laulajaksi.


 16. Dave Spitzin ehdotuksesta laulajaksi otettiin nuori ja tuntematon Ray Gillen, joka oli laulanut Bobby Rondinellin yhtyeessä.


 17. Bulsara halusi kiihkeästi Smilen laulajaksi, ja odotellessaan paikan avautumista hän lauloi vuoden 1969 aikana muissa yhtyeissä.


 18. Koska Yön laulaja Olli Lindholm ei ollut tuolloin paikalla, hän piti sitä liian vaikeana itselleen ja ehdotti laulajaksi Hakulista.


 19. Tony Iommi työsti edelleen ensimmäistä sooloalbumia, jonka laulajaksi saatiin ennen muun muassa Deep Purplessa soittanut Glenn Hughes.


 20. Kaikkien yllätykseksi Black Sabbathin uudeksi laulajaksi valittiin Deep Purplesta tuttu Ian Gillan, jonka oma yhtye oli juuri hajonnut.


 21. Tällä hän pyrki saamaan Scottin teknisesti paremmaksi laulajaksi esimerkiksi kappaleessa ”Touch Too Much”, jossa hän vastasi perusmelodiasta.


 22. Vuosina 2005−06 Queen palasi suurille konserttilavoille yhdessä laulajaksi pestatun, Free- ja Bad Company -yhtyeistä tutun Paul Rodgersin kanssa.


 23. Uudeksi laulajaksi tuli unkarilaisen Tormentor-yhtyeen laulaja Attila Csihar ja basistiksi Varg Vikernes, joka käytti taiteilijanimeä Count Grishnackh.


 24. Sharon Arden (myöhemmin Sharon Osbourne), Black Sabbathin manageri Don Ardenin tytär, suositteli entistä Rainbow-laulaja Ronnie James Dioa uudeksi laulajaksi.


 25. Palattuaan Englantiin vuonna 1963 hän liittyi laulajaksi ja huuliharpistiksi birminghamilaiseen R&B-yhtyeeseen nimeltä Jimmy Powell & the Five Dimensions.


 26. Glenn Hughes ei pystynyt kuvittelemaan itseään Black Sabbathin laulajaksi, vaan oli liittynyt yhtyeeseen ensisijaisesti voidakseen esittää musiikkia Iommin nimen alla.


 27. Raision silloinen kunnanjohtaja Kari Karjalainen kuvaili vuonna 2006 Lehtosta vaatimattomaksi laulajaksi, joka sai ihmisten päät kääntymään ja puheensorinan hiljentymään.


 28. Alun perin kappaleen naislaulajana piti olla basisti Cait O’Riordan, mutta hänen lähdettyään yhtyeestä lokakuussa 1986 laulajaksi valittiin Kirsty MacColl, tuottaja Steve Lillywhiten vaimo.


 29. Kesäkuussa 2011 Jackson äänestettiin kaikkien aikojen merkittävimmäksi laulajaksi brittiläisen musiikkilehti New Musical Expressin järjestämässä äänestyksessä, joka keräsi 10 miljoonaa ääntä.


 30. Seuraava runokokoelma Parasites of Heaven tuotti myös heikosti, ja Cohen siirtyikin vuonna 1966 taloudellisista syistä runoilijasta laulajaksi ja jatkoi runokokoelmien julkaisemista harvakseltaan.


 31. Vaudeville-laulaja Lottie Gilson palkkasi 12-vuotiaan Simonin esitykseensä epäviralliseksi laulajaksi pojan tehtävä oli istua yleisössä ja sovitussa kohdassa nousta seisomaan ja yhtyä ”spontaanisti” esittäjän lauluun.


 32. Tuolloin hän nautti suurta suosiota niin eurooppalaismedioissa kuin konserttiyleisönkin keskuudessa; häntä jopa pyydettiin jäämään Ranskaan ja alkavan kaupalliseksi laulajaksi sekä muoti-ikoniksi, mutta hän kieltäytyi.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ laulajaa laulajalle ››

Yleistä "laulajaksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle laulajaksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "laulajaksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "laulajaksi" käytöstä.