Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lentueen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lentueen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lentueen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lentueen".

Lentueen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lentueen käyttöä lauseessa.


  1. Jouduttuaan lentueen komentajan kanssa huonoihin väleihin Lawrence haki siirtoa muualle Intiaan.


  2. Hänen tehtävänään oli yhdessä muun huoltohenkilökunnan kanssa huoltaa ja ylläpitää lentueen harjoituskoneita.


  3. Lentorykmentti 2 sai lisäksi käskyn valmistautua luovuttamaan Sarkon käyttöön Brewster-koneilla varustetun lentueen.


  4. Lisäksi lentueen kalustovahvuuteen liitettiin kaksi sotasaaliiksi saatua Berijev MBR-2 -lentovenettä, ensimmäinen 17.


  5. Karhila palveli sodan loppuun mennessä myös Lentolaivue 30:ssä sekä kesällä 1944 Hävittäjälentolaivue 24:n kolmannen lentueen päällikkönä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/T._E._Lawrence, https://fi.wikipedia.org/wiki/Lentoryhmä_Sarko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Lentolaivue_15, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kyösti_Karhila

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lentue lentueeseen ››

Yleistä "lentueen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lentueen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lentueen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lentueen" käytöstä.