Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita liikunta

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle liikunta tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään liikunta lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "liikunta".

Liikunta lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan liikunta käyttöä lauseessa.


  1. Säännöllinen liikunta ehkäisee turvotusta ja väsymystä.


  2. Riskit ovat suurimmat 15−34-vuotiailla, joilla liikunta on intensiivisimmillään.


  3. Myös geometriaa, maantietoa ja tähtitiedettä sivuttiin, ja liikunta oli tärkeä aine.


  4. Hänen vahvuuksiaan olivat tanssi ja liikunta, ja niiden kautta hän vähitellen suuntautui kohti esittävän taiteilijan uraa.


  5. Myös liikunta lisää aivo-selkäydinnesteen virtausta, ja juoksun jälkeen aivo-selkäydinnesteen virtaus on melkein yhtä vilkasta kuin nukkuessa.


  6. Muita riskitekijöitä ovat esimerkiksi tupakointi, alkoholin ja huumeiden käyttö, epäterveellinen ruokavalio, vähäinen liikunta sekä henkinen kuormitus.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Eturauhasen_syöpä, https://fi.wikipedia.org/wiki/Liikuntatapaturma, https://fi.wikipedia.org/wiki/Inkavaltakunta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Eeva-Kaarina_Volanen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisaivot, https://fi.wikipedia.org/wiki/Aivoinfarkti

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ liikunnasta liikuntaa ››

Yleistä "liikunta" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle liikunta ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "liikunta" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "liikunta" käytöstä.