Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lobbasi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lobbasi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lobbasi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lobbasi".

Lobbasi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lobbasi käyttöä lauseessa.


  1. Halliburton lobbasi voimakkaasti Iranin ja Libyan boikottien lopettamiseksi.


  2. Britt Ekland piti Bond-kirjoista ja lobbasi tuottajia päästäkseen näyttelemään Bond-tyttöä.


  3. Tämän jälkeen Amnesty lobbasi Yhdistyneissä kansakunnissa rauhanajan kuolemantuomion kieltämisen puolesta.


  4. Poliitikko ja mediapersoona Joseph Smallwood kuitenkin lobbasi ankarasti Kanadaan liittymisen lisäämistä vaihtoehdoksi, mitä myös britit salaa tukivat.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lo lobbauksen ››

Yleistä "lobbasi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lobbasi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lobbasi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lobbasi" käytöstä.