Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lojaalisuudesta

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lojaalisuudesta tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lojaalisuudesta lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lojaalisuudesta".

Lojaalisuudesta lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lojaalisuudesta käyttöä lauseessa.


  1. Sturtin nimittänyt George Gawler antoi lojaalisuudesta Sturtille toisen tehtävän apulaistarkastajana.


  2. Hänen toimintansa ei kuitenkaan ollut laitonta, sillä piispa oli vastuussa keisarille hiippakuntansa papiston ja kansa lojaalisuudesta.


  3. Hänen tavoitteenaan oli laimentaa valkoisten vihamielisyyttä intialaisia kohtaan, mutta hän toimi myös arvostuksesta ja lojaalisuudesta brittiläistä imperiumia kohtaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Charles_Sturt, https://fi.wikipedia.org/wiki/Johan_Molander, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lojaalina lojaalisuus ››

Yleistä "lojaalisuudesta" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lojaalisuudesta ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lojaalisuudesta" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lojaalisuudesta" käytöstä.