Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lopullakin

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lopullakin tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lopullakin lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lopullakin".

Lopullakin lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lopullakin käyttöä lauseessa.


  1. Suomalaisia on muuttanut 1900-luvun lopullakin Pohjois-Amerikkaan opiskelemaan, työskentelemään tai perustaakseen perheen.


  2. Vielä 1660-luvun lopullakin osalla sakkorangaistuksen saaneilla oli maksuja rästissä, mikä kertoo sakkojen olleen raskas rasite.


  3. Euroopan yliopistot olivat avanneet ovensa naisille vuosisadan puolessa välissä, mutta heitä oli vielä 1800-luvun lopullakin niissä melko vähän.


  4. Englannissa ja Keski-Euroopassa lentoaika voi alkaa jo kesäkuun puolella, ja se jatkuu aina elokuun alkupuolelle asti, mutta viimeisiä yksilöitä voidaan nähdä vielä elokuun lopullakin.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lopulla lopulle ››

Yleistä "lopullakin" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lopullakin ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lopullakin" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lopullakin" käytöstä.