Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lopullinen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lopullinen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lopullinen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lopullinen".

Lopullinen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lopullinen käyttöä lauseessa.


  1. Kauden lopullinen sijoitus oli kuudes sija.


  2. Poikaset kuoriutuvat usean päivän mittaisen jakson aikana, sillä haudonta alkaa ennen kuin munamäärä on lopullinen.


  3. Safavidien ja paštujen suhteen lopullinen hajoaminen tapahtui vuonna 1706, kun ghelzai-paštuihin kuuluneen hutak-klaanin päällikkö Mirwais Amir Khan surmasi taistelussa Kandaharin safavidikuvernöörin.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lopullakin lopulliseen ››

Yleistä "lopullinen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lopullinen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lopullinen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lopullinen" käytöstä.