Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lopulliseen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lopulliseen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lopulliseen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lopulliseen".

Lopulliseen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lopulliseen käyttöä lauseessa.


  1. Kukaan ei tiennyt miltä se tulisi kuulostamaan, mutta yhtye rakasti tulosta, joten efekti otettiin mukaan lopulliseen versioon.


  2. Hän käytti elokuviensa tuottamiseen huomattavasti enemmän aikaa kuin muut elokuvantekijät, ja kuvattua materiaaliakin oli yleensä useita kertoja enemmän kuin elokuvan lopulliseen versioon päätyi.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lopullinen lopulliseksi ››

Yleistä "lopulliseen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lopulliseen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lopulliseen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lopulliseen" käytöstä.