Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lopulliseen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lopulliseen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lopulliseen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lopulliseen".

Lopulliseen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lopulliseen käyttöä lauseessa.


 1. Taistelu päättyi Ieyasun lopulliseen voittoon.


 2. Puljujärvi sai valinnan Suomen lopulliseen kisajoukkueeseen.


 3. Platonin kuoltua sen kirjoitti lopulliseen muotoonsa Filippos Opuslainen.


 4. Kilpailun voittaneet kymmenen kuviota lisättiin pelin lopulliseen versioon.


 5. Jatkotutkimusten jälkeen on usein mahdollista päätyä lopulliseen diagnoosiin.


 6. Lähetysmatka johti Suomessa lopulliseen eroon vanhoillisten ja esikoisten välillä.


 7. Sota päättyy valkoisen talonpoikaisarmeijan voittoon ja Suomen lopulliseen vapautumiseen.


 8. Kesler, yksi leirin nuorimmista pelaajista, ei kuitenkaan mahtunut lopulliseen joukkueeseen.


 9. Kaikki kappaleet hioutuivat lopulliseen muotoonsa yhtyeen esiintyessä klubeissa ja pubeissa.


 10. Se tulee päättymään pahan lopulliseen kuoliniskuun ja syntisten joutumiseen ikuiseen helvettiin.


 11. Kansankommuunien uskottiin toimivan tärkeänä askeleena kohti lopulliseen kommunismiin siirtymistä.


 12. Syksyllä 1999 hän selvitti tiensä Ottawan harjoitusleirillä joukkueen lopulliseen NHL-kokoonpanoon.


 13. Osa fiktiivisistä hirviöistä on kehittynyt lopulliseen muotoonsa useiden kirjailijasukupolvien myötä.


 14. Granato pyrki vielä Torinon 2006 olympialaisiin, mutta häntä ei valittu lopulliseen kisajoukkueeseen.


 15. Tutkija Louhelainen ei itsekään pidä DNA-selvitystään riittävänä tapauksen lopulliseen selvittämiseen.


 16. Tämän pienen edun takia valkoisen lopulliseen pistemäärään lisätään ylimääräisiä pisteitä pelin lopussa.


 17. Venäläisten hyökkäyksen jälkeen alkoi noin vuoden kestänyt vaihe, joka johti Liivinmaan lopulliseen hajoamiseen.


 18. Käytännössä tämä johti buurien ja Kapmaan hollantilaisten lopulliseen irtaantumiseen kahdeksi eri väestöryhmäksi.


 19. Taistelu Sanada Masayukia vastaan kuitenkin hidasti Hidetadan joukkoja, eivätkä ne ehtineet lopulliseen taisteluun.


 20. Kaikki kappaleet hioutuivat lopulliseen muotoonsa yhtyeen jo konsertoidessa klubeissa ja pubeissa ympäri Britanniaa.


 21. Bosonin ominaisuuksien tutkimuksen edetessä voidaan myös tutkia sen vaikutusta maailmankaikkeuden lopulliseen kohtaloon.


 22. Hahmoteltuaan tulevan kasvomaskin ääriviivat hän leikkasi tarvitsemansa osan puusta ja koversi naamarin lopulliseen muotoonsa.


 23. Kukaan ei tiennyt miltä se tulisi kuulostamaan, mutta yhtye rakasti tulosta, joten efekti otettiin mukaan lopulliseen versioon.


 24. Se muotoutui Pete Townshendin 9-minuuttisesta A.R.P.-syntetisaattoridemosta, joka yhtyeen kanssa uudistettiin lopulliseen muotoonsa.


 25. Kiinan kalligrafiatyyleistä vapaamuotoisin, caoshu eli ruohokirjoitus, kehittyi lopulliseen muotoonsa Tang-dynastian aikana 618–907.


 26. Kun kivilohkare oli saatu nostettua lopulliseen paikkaansa, se hakattiin sopivan muotoiseksi ja pienet raot täytettiin kipsilaastilla.


 27. Luovaan työhön osallistuivat niin yhtyeen kolme lauluntekijää kuin tuottaja Martinkin, jonka tehtävä oli hioa ideat lopulliseen muotoonsa.


 28. Thunderjaw-hahmon 3D-mallintaminen vaati viideltä henkilöltä kahdeksan kuukautta työtä sekä lisätyötä sen saamiseksi lopulliseen versioon peliin.


 29. Elokuvan lähtökohtana oli Runar Schildtin novelli Lihamylly, mutta lopulliseen käsikirjoitukseen siitä jäi vain alkuasetelma sekä kolme päähenkilöä.


 30. Caoshu, kiinan kalligrafiatyyleistä kaikkein vapaamuotoisin ja usein hyvin vaikeaselkoinen, kehittyi lopulliseen muotoonsa Tang-dynastian aikana 618–907.


 31. Suuren adressin keruuseen Mechelin ei suoraan osallistunut, mutta hän muotoili myös sen tekstin Wilhelm Chydeniuksen luonnoksen pohjalta lopulliseen asuun.


 32. Maailmankaikkeuden muoto on selkeässä yhteydessä sen tiheyden ja kriittisen tiheyden suhteeseen, ja näin ollen myös laajenemiseen ja lopulliseen kohtaloon.


 33. Eclectic on useita viikkoja jatkuva kilpailumuoto, jossa lopulliseen 18 reiän tulokseen otetaan mukaan parhaat tulokset kultakin reiältä monen kierroksen ajalta.


 34. Huhtikuusta 1944 Ranskan lopulliseen vapauttamiseen hänen 7 000 maquisardiaan taistelivat 22 000 SS-sotilasta vastaan aiheuttaen viholliselle 1 400 miehen tappion.


 35. Senecojen ja heidän sukulaiskansojensa liitto hioutui lopulliseen muotoonsa 1600-luvun alkupuoliskolla Euroopan mahtivaltojen perustaessa omia siirtokuntiaan Yhdysvaltain itärannikolle.


 36. Monroe ei kuitenkaan ollut tyytyväinen perustuslain lopulliseen muotoon, sillä hänen mielestään se antoi Yhdysvaltain hallitukselle liikaa valtaa eikä tukenut tarpeeksi yksilönvapautta.


 37. Venäläinen huvila-asutus kukoisti 1890-luvun alusta ensimmäisen maailmansodan puhkeamiseen vuoteen 1914 saakka ja tuli lopulliseen päätökseensä vuoden 1917 lokakuun vallankumouksen myötä.


 38. Liikennepaikalla pysähtyi aseman sulkemisen jälkeenkin tarvittaessa osa rataosalla liikennöineistä henkilöjunista, aina vuonna 1990 tapahtuneeseen liikennepaikan lopulliseen lakkautukseen asti.


 39. Hän käytti elokuviensa tuottamiseen huomattavasti enemmän aikaa kuin muut elokuvantekijät, ja kuvattua materiaaliakin oli yleensä useita kertoja enemmän kuin elokuvan lopulliseen versioon päätyi.


 40. Hiekkaharjun ja Koivukylän aseman väliin sijoitettu reitti olisi ollut lopulliseen Savio-vaihtoehtoon verrattuna noin 35 miljoonaa euroa halvempi, mutta lopulta Vantaan kaupunki kumosi linjauksen.


 41. Konsolin lopulliseen muotoiluun tehtiin lukuisia pieniä muutoksia esittelyversioon nähden, joista suurimmat olivat ”Nintendo”-sanan poistaminen laitteen nimestä ja muutamien näppäinten uudelleensijoittelu.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lopullinen lopulliseksi ››

Yleistä "lopulliseen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lopulliseen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lopulliseen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lopulliseen" käytöstä.