Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita lopulliseksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle lopulliseksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään lopulliseksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "lopulliseksi".

Lopulliseksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan lopulliseksi käyttöä lauseessa.


  1. Hideyoshin feodaalihallinnolla ei kuitenkaan ollut riittävästi maata hallussaan Japanin lopulliseksi yhdistämiseksi.


  2. Sen jälkeen elokuvaa suunnittelivat useat nimekkäät ohjaajat, kuten Barry Sonnenfeld ja Spike Lee, mutta lopulliseksi ohjaajaksi nousi Michael Mann.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ lopulliseen lopullisessa ››

Yleistä "lopulliseksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle lopulliseksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "lopulliseksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "lopulliseksi" käytöstä.