Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita maanosissa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle maanosissa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään maanosissa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "maanosissa". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan maanosissa eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat maanosissaan. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan maanosissa taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Maanosissa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan maanosissa käyttöä lauseessa.


  1. Hulluruoho esiintyy kaikissa maanosissa yleisenä rikkaruohokasvina.


  2. Aurankukkaa tavataan viljelysmailla kaikissa maanosissa Antarktista lukuun ottamatta.


  3. Keltamoa tavataan varsinkin Euroopassa, mutta melko laajasti myös muissa maanosissa pohjoisella pallonpuoliskolla.


  4. Lajia tai sen kanssa samaan ryhmään kuuluvia lähitaksoneja tavataan hajanaisesti muissakin maanosissa kuten Aasiassa, Grönlannissa ja Pohjois-Amerikassa.


  5. Ilmaston lämmetessä haihdunta lisääntyy kuitenkin sadantaa enemmän, mikä johtaa kasvukauden aikaisen kuivuuden yleistymiseen sekä Euroopassa että muissa maanosissa.

Maanosissaan lauseessa

Maanosissaan on muunnos sanasta maanosissa, alta löydät esimerkkilauseita sanalle maanosissaan.


  1. Neuvostoliiton purkautumisen jälkeinen yksinapainen Yhdysvaltain johtama maailma ei ole sopinut Venäjälle sen paremmin kuin Kiinallekaan, mitkä haluavat vaikuttaa maanosissaan.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ maanosiin maanosista ››

Yleistä "maanosissa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle maanosissa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "maanosissa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "maanosissa" käytöstä.