Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita mahdollisuutena

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle mahdollisuutena tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään mahdollisuutena lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "mahdollisuutena".

Mahdollisuutena lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan mahdollisuutena käyttöä lauseessa.


  1. Latimer ja Ward näkivät Bardensin lähdön mahdollisuutena laajentaa kokoonpanoa.


  2. Kolmantena mahdollisuutena roomalaiset takavarikoivat kuningaskunnan Prastotagoksen velan takia.


  3. Ennen vuotta 1973 öljykriiseihin ei ollut juurikaan varauduttu edes teoreettisena mahdollisuutena.


  4. Obama on ilmoittanut pitävänsä ydinvoimaa harkinnanarvoisena mahdollisuutena kansallisessa energiantuotannossa.


  5. Linder piti käytäntöä ainoana mahdollisuutena saada luotua rauha ja yhteisymmärrys työnantajien ja työntekijöiden välille.


  6. SaiPan mahdollisuutena pidettiin sarjan ensimmäisä pelejä, mutta toisaalta Kärpillä olisi takanaan pidempi lepoaika kuin SaiPalla.


  7. Pakistanissa sotilasvallankaappauksella maan johtoon noussut Muhammad Zia ul-Haq näki Afganistanin sekavan tilanteen myös mahdollisuutena vahvistaa omaa asemaansa.


  8. Ulkomaanvaluuttaa maa saa matkailusta, jonka parissa työskentelee noin 10 prosenttia väestöstä, ja matkailua pidetään maan taloudellisen kehityksen parhaana mahdollisuutena.


  9. Liberaalit kaupunginvaltuutetut näkivät Whiten eron mahdollisuutena: valtuuston 6–5-jako, joka oli estänyt progressiivisten aloitteiden läpipääsyn, saataisiin nyt loppumaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Camel_(yhtye), https://fi.wikipedia.org/wiki/Boudicca, https://fi.wikipedia.org/wiki/Öljykriisi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama, https://fi.wikipedia.org/wiki/Nog_med_blodbad!, https://fi.wikipedia.org/wiki/Oulun_Kärppien_SM-liigakausi_2013–2014, https://fi.wikipedia.org//wiki/Afganistanin_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Marshallinsaaret, https://fi.wikipedia.org/wiki/White_Night_-mellakat

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ mahdollisuuteen mahdollisuutensa ››

Yleistä "mahdollisuutena" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle mahdollisuutena ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "mahdollisuutena" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "mahdollisuutena" käytöstä.