Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita mainitsivat

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle mainitsivat tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään mainitsivat lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "mainitsivat".

Mainitsivat lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan mainitsivat käyttöä lauseessa.


  1. Useat ajan merkkihenkilöt mainitsivat hänet teoksissaan.


  2. Lisäksi The Beatlesin jäsenet mainitsivat The Searchersin omaksi suosikkiyhtyeekseen.


  3. Kreikkalaiset kauppiaat ja merenkulkijat mainitsivat Berberan Punaisenmeren rannikolla.


  4. Yhtyeen blogissa he mainitsivat sen ”kuvitteelisina rikospaikkoina, jotka valokuvaaja valtaa”.


  5. Monet vastaajat mainitsivat uskovansa Jumalaan mutta eivät kokeneet tarvitsevansa siihen kirkkoa.


  6. Antiikin aikana Spartacuksesta kirjoittaneet mainitsivat usein hänen poikkeuksellisena pidetyn lahjakkuutensa.


  7. Jotkut raportit tilastoivat alun perin yhden Patenauden maaleista Paraguayn omaksi maaliksi ja jotkut taas mainitsivat maalintekijäksi Tom Florien.


  8. Heidän väitteitään tukivat argentiinalaisten ja brasilialaisten lehtien ottelukertomukset, jotka mainitsivat Patenauden kaikkien kolmen maalin tekijäksi.


  9. The Guardianin ja Sputnikmusicin arvostelijat olivat kriittisiä Heathen Chemistry -albumia kohtaan, mutta mainitsivat ”The Hindu Timesin” olevan sen kohokohtia.


  10. Ampumistapausta kommentoivat monet poliitikot Yhdysvaltain ulkopuolelta, muun muassa Lawrence Cannon, David Cameron ja José Luis Rodríguez Zapatero mainitsivat osanottonsa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Claude_Alexandre_de_Bonneval, https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Searchers, https://fi.wikipedia.org/wiki/Somalian_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tonight:_Franz_Ferdinand, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kirkosta_eroaminen_Suomessa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Spartacus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Jalkapallon_maailmanmestaruuskilpailut_1930, https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Hindu_Times, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tucsonin_ammuskelutapaus

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ mainitsi mainittakoon ››

Yleistä "mainitsivat" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle mainitsivat ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "mainitsivat" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "mainitsivat" käytöstä.