Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita marxilaista

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle marxilaista tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään marxilaista lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "marxilaista".

Marxilaista lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan marxilaista käyttöä lauseessa.


  1. Toisaalta Hondurasissa pelättiin sandinistien marxilaista vaikutusta.


  2. Ennen toista maailmansotaa oli selvä, ettei Neuvostoliitossa syntyisi erityistä marxilaista fysiikkaa Saksan arjalaisen fysiikan tapaan.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Hondurasin_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Arjalainen_fysiikka

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ marxilaisia marxilaisten ››

Yleistä "marxilaista" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle marxilaista ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "marxilaista" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "marxilaista" käytöstä.