Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita mehuja

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle mehuja tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään mehuja lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "mehuja".

Mehuja lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan mehuja käyttöä lauseessa.


  1. Rotat saivat mehuja 8–10 viikon ajan.


  2. Makeita jälkiruokalajeja ei ole paljon, mutta jälkiruoaksi nautitaan erilaisia hedelmiä, marjoja, mehuja ja pähkinöitä sekä hunajaa ja viiniä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Puolukka, https://fi.wikipedia.org/wiki/Georgia

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ mehuihin mehukas ››

Yleistä "mehuja" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle mehuja ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "mehuja" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "mehuja" käytöstä.