Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita merivirran

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle merivirran tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään merivirran lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "merivirran".

Merivirran lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan merivirran käyttöä lauseessa.


  1. Kylmän Humboldtin merivirran vaikutuksesta kuivakausi on toukokuulta joulukuulle.


  2. Maan rikas merilajisto, johon kuuluu lukuisten kala- ja äyriäislajien lisäksi pyöriäisiä, valaita ja delfiinejä, on suureksi osaksi kylmän ja lämpimän merivirran kohtaamisen ansiota Japanin lähialueilla.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ merivettä merivirrat ››

Yleistä "merivirran" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle merivirran ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "merivirran" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "merivirran" käytöstä.