Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita minimalistisen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle minimalistisen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään minimalistisen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "minimalistisen".

Minimalistisen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan minimalistisen käyttöä lauseessa.


  1. Joskus albumin musiikkityyliä on kuvailtu post-rockiksi sen minimalistisen tyylin takia.


  2. Myöhemmin Tautin jalanjälkiä seuranneen Philip Johnsonin sanotaan jopa purskahtaneen itkuun nähdessään minimalistisen puutarhan.


  3. Kun Yorke oli poistunut studiosta, Godrich ja Jonny Greenwood olivat tehneet kappaleesta riisutun, minimalistisen pianoballadin.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ minimalismi minimalistiset ››

Yleistä "minimalistisen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle minimalistisen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "minimalistisen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "minimalistisen" käytöstä.