Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita minimiin

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle minimiin tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään minimiin lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "minimiin".

Minimiin lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan minimiin käyttöä lauseessa.


  1. Jos kaiuttimen äänitason laskee minimiin, kaikki ääniefektit tulevat sen jälkeen suoraan television kaiuttimista.


  2. Standardi otettiin nopeasti käyttöön kaikkialla Yhdysvalloissa, ja se vähensi höyrykattilaonnettomuudet minimiin.


  3. Japanilaisessa kulttuurissa yritetään erottaa alueet "puhtaisiin" ja "epäpuhtaisiin", ja vähentää kontaktit näiden alueiden välillä minimiin.


  4. Oheisessa kuvassa ensimmäiset 9 vibraatioenergiatasoa on merkitty vibraatiokvanttiluvuilla ja tasapainosidospituus on merkitty funktion minimiin.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ minimalistiset minimimassa ››

Yleistä "minimiin" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle minimiin ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "minimiin" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "minimiin" käytöstä.