Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita minkäänlaisia

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle minkäänlaisia tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään minkäänlaisia lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "minkäänlaisia".

Minkäänlaisia lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan minkäänlaisia käyttöä lauseessa.


  1. Luvatusta aseavusta ei myöskään ollut minkäänlaisia takeita.


  2. Electronic Arts on linjannut, ettei Battlefield V sisällä minkäänlaisia poliittisia kannanottoja eikä pelissä esimerkiksi nähdä hakaristilippua.


  3. Alin munuaisissa ei havaittu minkäänlaisia vaurioita, mutta neurologisissa tutkimuksissa Alilla havaittiin lieviä ongelmia puheen, muistin ja jossain määrin myös koordinaatiokyvyn alueilla.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ minkäänlaiseen minolaisen ››

Yleistä "minkäänlaisia" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle minkäänlaisia ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "minkäänlaisia" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "minkäänlaisia" käytöstä.