Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita mobiililaitteiden

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle mobiililaitteiden tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään mobiililaitteiden lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "mobiililaitteiden".

Mobiililaitteiden lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan mobiililaitteiden käyttöä lauseessa.


  1. Verkkoviestinnän, varsinkin mobiililaitteiden määrän kasvu on ollut huomattava, ja hallitukset näkevät siinä potentiaalisen tulonlähteen.


  2. Yhtiö kilpailee miljardööri Zhou Qunfein Lens Technologyn kanssa maailman suurimman mobiililaitteiden kosketusnäyttöjen valmistajan asemasta.


  3. Myöhemmin samana vuonna yritys julkaisi ensimmäisen Android-sovelluksensa, jotta sijoittajat voisivat ostaa ja myydä rahoitusvälineitä mobiililaitteiden kautta.


  4. Kymmenessä vuodessa markkinoille olivat tulleet kosketusnäytölliset älylaitteet, ja mobiililaitteiden osuus sivuston liikenteestä oli noussut työpöytäkäytön rinnalle.


  5. Hän on mobiililaitteiden kosketusnäyttöjä esimerkiksi Applelle valmistavan Biel Crystal Manufactoryn hallituksen puheenjohtaja ja omistaa 49 prosenttia konserniyhtiön osakkeista.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Sosiaalisen_median_vero, https://fi.wikipedia.org/wiki/Lam_Wai_Ying, https://fi.wikipedia.org/wiki/EToro, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tappara.co

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ mobiililaitteen mobiililaitteille ››

Yleistä "mobiililaitteiden" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle mobiililaitteiden ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "mobiililaitteiden" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "mobiililaitteiden" käytöstä.