Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita moderniksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle moderniksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään moderniksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "moderniksi".

Moderniksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan moderniksi käyttöä lauseessa.


 1. Se järjestäytyi moderniksi puolueeksi vasta vuonna 1906.


 2. Tuotetta on luonnehdiltu moderniksi versioksi stressipallosta.


 3. Taiwan muuttui nopeasti moderniksi ja avoimeksi yhteiskunnaksi.


 4. Varsinaiseksi moderniksi puolueeksi liike järjestäytyi vuonna 1906.


 5. Fleming tarkoitti Bondin moderniksi hahmoksi, joka on aina kolmekymppinen.


 6. Yleisesti kuitenkin myös suhteellisuusteoria lasketaan moderniksi fysiikaksi.


 7. Valtava urakka toteutettiin, kun pieni kylä muutettiin moderniksi kaupungiksi.


 8. Tapaus muuttui vähitellen moderniksi kansanperinteeksi ja parapsykologian klassikoksi.


 9. Tokion uudelleenrakentaminen maanjäristyksen jälkeen moderniksi suurkaupungiksi oli uuden kaupunkiyhteiskunnan symboli.


 10. Se oli keskiajalle tyypillinen monitoimilaitos, joka toimi samalla myös köyhäintalona, mutta kehittyi myöhemmin moderniksi sairaalaksi.


 11. Urho Kekkosen pitkän presidenttikauden (1956–1981) aikana Suomi muuttui maatalousmaasta moderniksi teollisuus- ja palvelu­yhteiskunnaksi.


 12. Monien sattumien kautta kartanon löysi suomalainen liikemies Timo Lemberg, joka kunnosti kartanon nykyiseen tilaansa moderniksi juhla- ja kokouskeskukseksi.


 13. Kaupungissa on esimerkiksi National Register of Historic Places -listalle valittu Victoria Theatre, joka on restauroitu moderniksi esittävien taiteiden keskukseksi.


 14. Häntä on kutsuttu ”ensimmäiseksi moderniksi jazzpianistiksi”, ja hänen tyylinsä antoi vaikutteita joukolle myöhempiä pianisteja, mukaan lukien Teddy Wilson, Jess Stacy, Joe Sullivan ja Nat King Cole.


 15. Rataverkon hyödyntämiseen perustuvaa pikaraitiotievaihtoehtoa kutsuttiin pikaraitiotieksi ja katuverkossa kulkevaa pikaraitiotievaihtoehtoa kutsuttiin moderniksi katuraitiotieksi tai vain raitiotieksi.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomalainen_puolue, https://fi.wikipedia.org/wiki/Fidget_cube, https://fi.wikipedia.org/wiki/Taiwanin_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/James_Bond, https://fi.wikipedia.org/wiki/Fysiikka, https://fi.wikipedia.org/wiki/Norsunluurannikko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Bridey_Murphyn_tapaus, https://fi.wikipedia.org//wiki/Japanin_historia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hôtel-Dieu_de_Paris, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vihterpalun_kartano, https://fi.wikipedia.org/wiki/Dayton, https://fi.wikipedia.org/wiki/Earl_Hines, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tampereen_raitioliikenne

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ moderniin modernilla ››

Yleistä "moderniksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle moderniksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "moderniksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "moderniksi" käytöstä.