Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita modernilla

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle modernilla tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään modernilla lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "modernilla".

Modernilla lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan modernilla käyttöä lauseessa.


  1. Sen rauniot korvattiin vuonna 1977 modernilla rekonstruktiolla.


  2. Muistomerkin rauniot korvattiin vuonna 1977 modernilla rekonstruktiolla.


  3. Vatikaani on myös varustettu itsenäisellä ja modernilla puhelinverkostolla.


  4. Peruskorjauksessa vaihdettiin joitakin uusia äänikertoja ja vanha hallintakoneisto korvattiin modernilla.


  5. Aarre Merikannon ensimmäinen ooppera Helena (1912) oli jo herättänyt huomiota modernilla, lähes atonaalisella sävelkielellään.


  6. Egyptiläiset kirjailijat ja runoilijat olivat ensimmäisiä modernilla tyylillä arabiaksi kirjoittaneita, ja heidän kehittämiään tyylejä on imitoitu laajalti.


  7. Cayley määritteli ryhmän ensimmäisenä modernilla tavalla binäärisen operaation avulla ja osoitti, että tämä määritelmä johtaa pohjimmiltaan saman rakenteen tutkimiseen kuin permutaatioryhmien tapauksessa.


  8. Kaupunki houkuttelee myös runsaasti taiteilijoita sekä vaihtoehtoelämää ja individualistisia arvoja arvostavia ihmisiä liberaalilla elämäntyylillään, modernilla zeitgeistilla ja alhaisella elinkustannusten tasolla.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Daakian_sodat, https://fi.wikipedia.org/wiki/Trajanus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vatikaani, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hattulan_Pyhän_Ristin_kirkko, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomalainen_oopperamusiikki, https://fi.wikipedia.org/wiki/Egypti, https://fi.wikipedia.org/wiki/Cayleyn_lause, https://fi.wikipedia.org/wiki/Berliini

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ moderniksi modernille ››

Yleistä "modernilla" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle modernilla ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "modernilla" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "modernilla" käytöstä.